Andys mamma kom över idag för vi skulle ha picknick med alla tre ungarna (ett storprojekt). Då gick vi fortfarande i morgonrock. Det första som hände var att Andy gick och tog en tupplur, stackarn, svintrött. Mamman och jag pratade om ADHD och Andys vän som hade det så oändligt jobbigt med sin son. Vi kom på att hon skulle skriva ihop ett brev till honom. Där skulle hon berätta vad hon hade testat för att Andys brorsa skulle må mycket bättre. Hur de gått från att varken veta ut eller in till nästan normalläge.

Jag gjorde en sallad åt mig och Andy, alla de andra hade med sig separata rätter (så alltså fem maträtter totalt). Innan vi kom iväg var det packning och blöjbyten och klädbyten och mer packning och laddning av någons surfplatta och lite packning till och så barnens bestick och ytterligare blöjor. Tur man har en stor bil. Och hela dagen på sig.

Picknicken ägde rum vid en stor ankdamm. Direkt när vi kom dit såg vi sköldpaddor som låg och solade sig. Vi åt i all hast och sen började ungarna springa runt som små jehun. Andy såg ett ungt par i 20-årsåldern passera förbi. Tjejen hade ett stort leende på läpparna ungefär som ”gud vad gölligt!” medan killen hade varit helt vit i ansiktet, haha.

Men var någonstans var ankorna? Detta var ju en ankdamm trots allt, vilket lurendrejeri! Så hittade mamman dem. De hade gått och gömt sig under några buskar i skogen. Där låg de allesammans och jäste. Inte gick det att muta dem heller. Vi fick ge brödet till fiskarna i stället.

sköldpadda texas usa

Jag kan nu säga sköldpadda på 12 språk inklusive teckenspråk!

gäss texas usa

”Look at the gooses!” som ett litet barn sa.

ankor texas usa

Dom enda änderna som inte gillar vatten.

Annonser