Kiropraktorn idag. Han tryckte ihop Andy till en liten platt boll och när han grimaserade av smärta (very gently var det ja) kallade han honom för Squint Eye Joe. Han tittade på Andys ben som tog spjärn mot hans armar. ”Det där skulle gjort ont om du haft sporrar på dig!” Sen var det något skämt om någon nekrofil som jag inte kommer ihåg. ”Du borde ha med dig en trumvirvel överallt så lustig som du är,” tyckte doktorn.

Under en lång promenad i grönbältet idag såg vi vattensköldpaddor som simmade i bäcken! Var har denna underbara plats varit i hela mitt liv? Tänk om jag vetat det som liten, ”det finns människor på jorden som har vilda sköldpaddor i skogen bakom sitt hus”. Man hade ju börjat grina av avundsjuka.

Mike hade varit på äventyrsbad och lyckats bli av med bankkortet. Sedan hade hans glajer flugit all världens väg i vattenrutschbanan. Ja se ungdomar! Man behöver inte vara full för att supa bort grejer.

Småungarna sen då. De grät och grät för att de inte fick låna Andys iPhone. Då kom vi på att jäklar, vi hade ju glömt att låta dem öppna farmors födelsedagspresenter! Ännu bättre då att dessa presenter var varsin leksaksmobil. Skojiga små oranga lurar som pratade med hurtig röst. Ja ja, vi vet att man inte ska uppmuntra skrik och gråt men ibland är det svårt att låta bli. Mer effektivt än nappar ju. 😉

Annonser