Hehe, första dagen här i Austin och vad ska man göra då? Gå till tandläkaren liksom. 🙂 Som tur var inte med mig utan med Mike. ”Vad ska man ha på sig för klädtrasa då?” funderade jag och hittade en jättesöt, röd sammetstopp. Gissa var den kom ifrån…

Vi gick till tanten vi besökte förra gången, hon som är en typ av tandreglerare som bryr sig mer om munnens funktion än själva tänderna. Vi fick lära oss att äta hårdare mat och gå omkring med stängd mun allihop. Det är rätta takter det! Man ska inte göra grimaser när vinden vänder, löd ju ett gammalt husmorsråd. Det tycks som om det låg mer sanning i det påståendet än man kunde tro.

Träffade tvillingarna en snabbis idag också utanför deras mormors hus. Båda hade på sig dödskalletröjor och pekade på juldekorationerna i trädgårdarna runt omkring. ”More lights, more lights!” skrek de förtjust, fast det lät mer som ”Mohlight mohlight”. De har precis börjat prata nu men de har lite grann sitt eget språk än så länge. Ryan kallar sig själv för Ayo till exempel. Ett mysterium var han fick det ifrån, det är ju inte ens likt! Storebror Michael kallar de för Gaga. Och jag sjunger ”I’m on the edge! Of glory!” för att retas.

Annonser