Dags att klippa de där två hårbollarna till tvillingar innan de ser ut som trummisen från Mupparna. De fastnar med fingrarna i håret, mat letar sig dit och det börjar bli lite sisådär med utsikten p.g.a. luggen. Ja, deras mamma är hårdrockare. Och vad sjutton, det är väl jag med, men jag anser att hårdrock är någonting som lämpar sig bäst för vuxna.

Hur som helst, till frissan bar det av. Jag tycker det är kul att det finns speciella barnfrisörer här! En salong full med leksaker och där frisörstolarna är motorcyklar, där hårtorken har ögon och där det finns en massa tv-spel. Frisören var van vid barn och inte en tår fälldes under hela klippningen. Precis när Ethan skulle börja protestera sa hon mjukt, ”Jag ska hjälpa dig så att du kan se!” Poff, så blev han lugn. När den ena klipptes red den andra på en cirkushäst (och Mike lirade tv-spel, hehe).

Efteråt fick man en klubba för att man varit så duktig. Men då blev det gråt när man bara fick en enda. ”Myyyyy popppppp!” skreks det över hela parkeringen. Livet är hårt! 😉

IMG_5231

Tycker hästens frippa är lite väl 50-tal.

IMG_5232

RIP Guldlock.

För den som är nyfiken på priserna kostade det 100 kronor per barn. Då ingick klubba.

Vi kom på den briljanta idén att man kunde kompensera för avsaknaden av klubba och distrahera med hjälp av biltvätten. Det kanske skulle vara kul för ungarna att se? Fast det gick snarare så här:

Biltvatten

Annonser