Vi har just vunnit pris för världens mest omständiga promenad. Innan vi kunde komma iväg var Mike tvungen att dricka vatten. Då måste tvillingarna också så klart. Sina jackor hade de glömt hos mamman så vi fick leta reda på vuxenjackor som enkelt gick att vika upp. De såg ut som Darth Vader. Sedan skulle de naturligtvis bråka om att de inte fick ha samma jackor. Så där håller de på jämt. Om de inte får exakt identiska prylar så blir det bråk. Men häromdagen sa Andy och jag: ”Ska vi ha det så här resten av deras liv? Nää, de får vänja sig vid att de inte kan få samma!” Precis när vi äntligen var färdiga att gå så hördes en liten röst: ”Booboo.” (Det betyder blöjbyte på tvillingspråket.) Andy bara, ”oy vey!”

Vi tog med kidsen till mataffären, H.E.B för första gången idag. Jag lyckades hitta en kundvagn med en stor leksaksbil på där man kunde sitta och köra med ratt. Förutom att de då och då sträckte sig efter saker de ville ha och sa ”miiiine!” så gick det helt perfekt. Great success!

Precis innan de skulle lägga sig och vi skulle fira att det varit en sådan lyckad dag på torpet så brölade Ryan till och spydde rätt ut över både sig själv och sin pyamas, sin leksaksbil och hela golvet. Ni anar inte hur irriterande det är att ha ett bandage på de två viktigaste fingrarna vid sådana tillfällen, när man liksom snabbt måste göra något. Hela bandaget blev såklart kladdigt.

Jaha, vad ska hända nu? Vinterkräksjukan i Texas, visst låter det lite fel? Hoppas att det är det också.

Annonser