Det var inte inbillning. Hela natten mådde jag illa, men det kom inget. Så länge jag låg i en viss ställning kände jag ingenting, ändrade jag läge blev det jobbigt. Jättekonstigt. Framåt morgonen började jag gå omkring så att jag äntligen skulle kunna spy. All gårdagens middag flög sedan ut i en papperskorg som jag sakligt slängde i soporna. Tursamt nog hände detta bara en gång så det var inte vinterkräksjukan direkt.

Medan jag campade inne på muggen läste jag boken om hon som var gift med Eric Clapton. Det är en bok jag kämpat med i några veckor nu. Riktigt bra dasslektyr. Vet ni vad det ärslet gjorde? Han planerade att skaffa barn med en annan kvinna bakom ryggen på sin fru. Sedan ringde han och förväntade sig att hon skulle bli överlycklig över att han skulle bli pappa tillsammans med sin älskarinna. Jag mådde ännu mer illa bara för det.

Dagen avslutades med yoghurt och tre skedar tomatsoppa i taget. Inte den värsta maginfluensa jag varit med om. Vi har börjat glo på Big Bang Theory, en komediserie om nördar. Kan vara riktigt skoj ibland, särskilt om man är nörd själv. Den där Sheldon, huvudrollsinnehavaren, är en sjujäkla skådis alltså. Äger ju hela showen.

rockstjärna fru gift

Alla som någon gång drömt om att gifta sig med en rockstjärna: Läs boken ”Wonderful tonight” så inser ni varför det vore en usel idé. 🙂

Annonser