Andy är på affärsresa i Minneapolis där det tydligen är -8 grader.. Fahrenheit! Alltså -22 grader Celcius. Mein Gott, das ist kalt!

Här i Austin har det också varit kylslaget. På grund av snö har skolorna varit stängda. Detta eftersom man kallt (höhöö) kan räkna med att det kommer att ske bilolyckor ifall folk ger sig ut på vägarna. Tänk om vi haft det så i Sverige. Lördag hela veckan, liksom.

Lille Mike vaknade lycklig och var tidigt ute för att hinna få en skymt av det vackra vita som man så sällan får se här. Långt ifrån varje år. Han sprang ut och kände på den isiga, stenhårda snön. Sådan där man måste riva loss med naglarna för att ens kunna plocka upp. Kramsnö är inte att tala om i Austin. Mike berättade ivrigt att han en gång för många år sedan gjort en snögubbe stor som en katt genom att samla ihop all snö han kunde hitta på tomten.

”Nu ska jag ut och leka!” tjoade han. ”Okej, halka inte!” ropade jag efter honom som en annan mamma. Han tog kartongen till den nya grillen och åkte pulka ner för garagegången. Sen kom han in igen och hängde lite med huvudet. ”Jag halkade…”

Jag har häckat vid datorn hela dagen, Mike har mest umgåtts med sina tv-spel. Har kört lite FaceTime med en kompis via paddan också. Halleluja prisa Steve Jobs våran gud! Jäkligt smutt att kunna hålla kontakten med folk på detta vis.

snö Texas

Ja se det snöar i Austin, det var väl roligt tjoflöjt!

snö Minnesota

Samtidigt i Minnesota.

Annonser