Helt plötsligt så bara stängde alla skolor och dagis idag fastän barnen redan tagit sig dit! Apkonstigt. Alltså man förstår ju varför de stänger, i helgen har det t.ex. skett 300 väderrelaterade bilolyckor. Men när man redan lämnat av ungarna och själv tagit sig till jobbet?? Borde inte det vara ännu högre risk? Ex-frun var mäkta irriterad då hon var tvungen att plocka upp tvillingarna igen och missa en massa arbete. Austin får sällan snö på vägarna, vi får millimetertunn isgata i stället. Och det hade ju varit kul om man hade haft ett par skriller! 😀 Men nu är det ju bilar utan dubbdäck som ska halka runt där vilket inte är så lyckat.

Standardskämtet här hemma har nu blivit ”Gissa vem som sitter i telefon?”. Andy sitter i telefonkonferenser hela dagarna ibland. Jag sitter bredvid med min laptop och jag måste ju säga att han har en väldigt vacker röst! Så mig stör det inte alls, men jag förstår att det är jobbigt för honom. När någon säger ”kan vi inte köra en halv diskmaskin, vi kommer aldrig hinna plocka ur den imorgon” så vet man att den har för mycket att göra.

Vi har kommit lite längre med städningen av bonusrummet (det finns ungefär ett helt bohag där, kvantitetsmässigt). Nu har vi hittat lite saker att ge bort. Är det någon som vill ha ett terrarium, en träningsmaskin där man hoppar runt som en spelevink, 500 böcker eller en minifåtölj så är det bara att hojta!

Annonser