Idag var det en helgdag, President’s Day. (Tänk om vi skulle ha det i Sverige, alla får ledigt en hel dag för att hylla Reinfeldt.) Tyvärr var Mike tvungen att gå till skolan i alla fall eftersom man måste ta igen de dagar som var inställda på grund av vädret.

Vi andra åkte hem till Andys mamma i Bastrop. Det är alltid så grymt väder när vi åker dit. Vi visade morsan alla knasiga antikshoppar (man undrar hur sjutton de kan gå runt) och så stannade vi på någon liten sylta. Morsan var så glad att man fick chips till hamburgaren. Välkommen till Amerika. 😉 Till det fick vi vatten med hallon i som fastnade i sugrören stup i kvarten. Andy berättade ivrigt när han varit på vårt landställe och minsann plockat vilda hallon (sådant är tydligen exotiskt för en amerikan).

Förresten, det var någonting med att Andys gammel-gammel-gammel-gammel-morfar hade ägt en stor del av staden en gång i tiden men sedermera sålt den för en spottstyver. Jag får lov att återkomma till det vid ett senare tillfälle.

Väl tillbaka vid mammans hus hade vi fått besök av en hund. Som vägrade dra därifrån. Den verkade ha gjort sig hemmastadd där. Varsågod liksom, gratis jycke!

Bastrop, Texas

Min bank ser i alla fall inte så här hemtrevlig ut, gör din?

Antikaffär

Får det lov att vara en klänning och en jordglob?

Krokodil dekoration

 

Simply Sweet Bastrop

Här kan man få cupcakes med krut serverade på en spetsservett eller?

Annonser