Mike skulle till tandläkaren idag och få sin nya appliance. Den var tydligen lite värre än vi hade räknat med. Man kunde inte snacka rent med den och den pokade tungan något fruktansvärt tydligen. Mike var sur. Men värre är ett relativt ord. Jag berättade glatt om mitt ex som fått en RPE (riktigt tortyrredskap) och samma dag skulle han träffa Weird Al Yankovic. Perfekt tajming liksom. Och så kunde han inte prata med sin stora idol. Mike tänkte: ”Hur ska det få mig att känna mig bättre?” Så nu är vi två som går omkring och läspar som Nicke Lilltroll här hemma.

Vilken otroligt kaotisk middag vi hade. Hjälp, man kan bli galen för mindre. Båda tvillingarna var sjuka och Ryan hade varit tvungen att vara hemma hos mormor så då lurade vi Ethan att han hade varit hos doktorn (mormor är nämligen så populär att extrem avundsjuka kan uppstå). Senare fick han ett utbrott för att jag och morsan skulle tömma sopsäcken och inte pappa. Han lät som om han var hämtad ur Exorcisten. Till råga på allt hade vi råkat trycka ner skräpet så att påsen blev för full och inte gick att dra upp ur tunnan. Försök att dra upp en överpackad soppåse som har fastnat medan en tvååring ligger och tuggar fradga på golvet liksom. Vi var tvungna att ta upp soporna med handen, bland annat då blöjor.

Vilken pärs. Och till råga på allt kom vi i säng extra sent eftersom en massa tandtråd råkade skjutas in i min näsa och fastna bakom halsen. (Ni som vet vad jag håller på med fattar säkert, ni andra – fråga på egen risk!)

Annonser