Nu har vi bokat vigsel! Det är endast fem veckor kvar, paniiiik. 🙂 Vi kommer att gifta oss i samband med Andys affärsresa till Kalifornien. Först var han skeptisk till upplägget. Sticka iväg och gifta sig mitt under jobbmöten och annat stressigt. Vigseln kommer att ske i San Fransisco City Hall vilket också ligger en bit ifrån Bay Area där allt jobbrelaterat kommer att ske. Men sedan när vi satt ute och åt varmkorv och pratade kom Andy på att om vi kör på en måndag så har man helgen på sig att vila upp sig och komma i stämning. Sedan kan han ta semester två dagar efter så man kan ta det lugnt i en dag efter bröllopet innan man åker hem.

Anledningen till att det blev City Hall var att jag surfade efter info angående hindersprövning. Då hittade jag den här tråden på Bröllopstorget och insåg hur plättlätt den här proceduren var.

Det kostade 188 dollar för både marriage license och själva ceremonin. Man kunde boka allting online och behövde inte vara ute i särskilt god tid heller. Passade med andra ord oss perfekt!

Sedan hann vi även surfa efter vigselringar när ungarna gått och lagt sig. Det känns som om man vill ha något som inte så många andra har, något originellt som betyder något för just oss. So far går vår bröllopsplanering i expressfart!

 

11m

Annonser