Eftersom vi inte kommer hinna få några riktiga ringar till bröllopet bestämde vi oss för att leta efter något provisoriskt. Grejen är att Andy måste ha en smal ring för annars ser det konstigt ut på hans hand. Det finns typ inga smala ringar i herrmodell så man måste ta en damring som ser maskulin ut. Jag hittade äntligen ett ställe på nätet som sålde billiga. När jag surfat runt i fyra timmar och precis skulle checka ut så visade det sig att minimiordern var 200 dollar. Då blev jag sur.

Andy gav mig även i uppdrag att hitta en grym fotograf. Det är inte helt lätt att hitta någon som är villig att fota små bröllop där man gifter sig i hemlighet eller spontant (så kallade elopements). De flesta bröllopsfotografer i San Fransisco stiger inte ur sängen för mindre än 2000 dollar. Så det gällde att hitta någon ung up-and-coming förmåga som trots talang fortfarande har ett day job. Jag har erfarenhet av att ha rekryterat musiker i min dag och det tog jag hjälp av vad gäller kriterier jag skulle titta efter. Jag faller inte för humor och vackra ord, jag kollar efter en imponerande portfolio. Det fanns en tjej som var asrolig och trevlig och verkade ha specialiserat sig på samkönade par vilket jag tycker känns kul och fräscht idag då detta precis blivit lagligt i många stater i USA (medan andra fortfarande kämpar). Men hon var å andra sidan inte så duktig. Det är liksom ingen idé att hyra någon som är lika bra som din polare. Till slut hittade jag en tjej där man kände att man själv skulle velat vara med på bröllopen hon fotat. Och det är nog det bästa betyg man kan få. “Henne ska vi ha!” skrek vi i kör.

Nu har jag även hittat de flesta accessoarerna till brudklänningen. De kommer att skickas direkt till hotellet i San Fransisco eftersom vi inte hinner få hit dem innan vi åker. Shit, vilket raketbröllop! (Inte att förväxla med shotgun wedding. ;))

 

 

24m

Annonser