Vi kom tillbaka till den ”läskiga” juveleraren. Amerikaner upplever det inte som extremt säljigt eller scary när någon håller på så där och frågar om man vill ha kaffe så fort man går in i affären eller säger att kvinnan är den som bestämmer. Det är lite kulturkrock.

Just denna dag jobbade en jätteintressant kvinna som var specialist på egendesignade smycken. Hon var väldigt stor och väldigt trevlig, lite uppe i det blå nästan. Brukade måla akvareller hemma, berättade hon. Vi visade en bild vi skrivit ut från nätet på två halva hjärtan som bildade ett helt hjärta om man satte ihop dem. En relativt enkel design som kostade 40 lakan vilket kändes som ett dumt pris. Hon ”kalkerade” en ring i rätt storlek och stack ett diamantörhänge genom papperet. Dessutom ville vi få med safirer eftersom smurfar betyder mycket för oss som par (men det vågade vi inte säga). Där blev det ett missförstånd då hon trodde att jag ville ha större stenar än vad som skulle få plats fast jag menade mindre. Hahaha, en fördom att tjejen alltid vill ha stort och blaffigt eller? 😉

Vi beställde dem direkt där på plats. Vi var redan kraftigt försenade med att hämta upp tvillingarna som vi fortfarande har ensam vårdnad av efter mammans olycka. Jag var dessutom sjukt hungrig och alla våra Clifbars var slut.

Efter att vi hämtat barnen slank Andy in på affären och de somnade i bilen såklart. Väl hemma när vi väckte dem blev de helt förstörda och gallskrek hysteriskt. De var helt oresonliga och icke kontaktbara så det var bara att låta dem dyka ner i bingen med huvudet före. Sedan somnade de så hårt att man kunde trott att de brutit nacken.

smurf brollop

When a smurf loves a smurfette and tells her that she’s the one (cuz there’s only one!).

smurfring

With this ring I thee smurf…

 

30m

Annonser