Sitta på ett hotellrum med uteplats och kolla på sminkvideos på Youtube, alltså man kan ju ha det sämre! Men man måste faktiskt vidareutbilda sig i make-upandets ädla konst inför bröllopet. Hårdplugga. Att låta något proffs sätta tänderna i uppgiften är uteslutet. Alla ska vara så naturliga hela tiden. Men för att smink över huvud taget ska synas på bild behöver man sätta in det tunga artilleriet och göra en riktig drakmålning.

När Andy kom hem från jobbet bestämde vi att vi måste ha indisk mat. Vi hittade en krog som fått bra recensioner på Yelp eller om det var Google plus. Maten var fantastisk även om själva stället var lite underligt. För det första var det helt tomt. Nästan inga viner på menyn fanns inne. Sen när jag beställde tikka masala så frågade servitrisen: ”Vill du ha butter chicken i stället?” trots att huset visst hade tikka hemma. Vi fick heller inga knivar trots att kycklingbitarna var ganska stora och när vi bad om knivar tittade de konstigt på oss. Lite lustigt. 🙂

Dock var det här det enda stället vi varit på hittills där jag fick notan! Överallt annars har det varit väldigt sexistiskt. Dels då att killen förväntas betala. Men vi har också märkt att om man beställer öl och vin så får tjejen alltid vinet och killen ölen. I vårt fall är det jämt fel eftersom Andy inte kan dricka öl på grund av gluten. Samma sak om den ena beställer sallad och den andre en burgare – klart killen ska ha burgaren eller? Nej nej nej, det är ju jag som äter som en hel karl! Snart börjar man väl få skägg också. Undrar då hur det ska gå med bröllopsmake-upen?

 

8a

Annonser