Fortsättning på jakten efter det perfekta bröllopsfotot. Vyn nedanför Golden Gate-bron skulle bli svårslagen men vi bestämde oss ändå för att åka till Golden Gate Park och den japanska trädgården. Svårare att hitta än vi trodde. Långsamma GPS:er, felkörningar, massor av trafik, missuppfattningar om hur man kom in till området och parkering… Nu var klockan mycket mer än vad vi tänkt oss men vi fortsatte att gå på enligt planen.

Golden gate park

En liten scen i Golden Gate Park.

 

Golden gate park japanese tea garden

Japanska te-trädgården.

koi fish japanese

Sagolik romantik…

japansk trädgård golden gate

japansk trädgård golden gate

Men att traska runt här med ett brudklänningssläp vet jag inte. 😉

lake pagoda japanese garden golden gate

Parken var mycket vacker och romantisk men eftersom trädgårdar och blommor finns lite överallt i världen medan det bara finns en enda Golden Gate-bro, så fick det bli bron bestämde vi.

Klockan hade blivit löjligt mycket och jag skulle lägga upp håret och vi skulle repa frisyrer med mera, hjääääälp! Vi förlorade säkert ytterligare en timme eftersom GPS:en fick slut på batteri och Andy var tvungen att köpa en gammal hederlig karta på en bensinmack samt irra runt lite till innan vi hittade hem. Matnyttig regel i San Francisco: Multiplicera alla bilfärders förväntade tid med fem så hamnar man rätt. Det är väldigt svårt att vara spontan i den här delstaten måste jag säga.

Vi beställde kinakäk upp till rummet och pratade med bröllopsfotografen på Skype medan Internetuppkopplingen krånglade. Stress stress STRESS, hur skulle vi hinna allt inför morgondagen??????

13a

Annonser