Kramade om mitt lilla födelsedagsbarn (Andy) på morgonen. Försökte väl kompensera för att jag inte hade någon direkt present. Men han fick i alla fall en flaska Malibu som frukost på sängen.

Jag drog på mig en snygg klänning som jag inte haft sedan skolavslutningen i 9:an. I det här klimatet kan man äntligen använda alla de där sommarkläderna som legat i en pappkartong i decennier och väntat på en perfekt svensk sommar som aldrig kom (*cynisk* LOL).

Jared, vår juvelerare, ringde och meddelade att vigselringarna var klara. Tanten som varit med och designat dem var alldeles till sig. ”Oooooooooh, de är så vackra! Jag kan inte sluta titta på dem. Aaaaah!” När Andy tittade på ringarna sa han bara: ”Oh nice.” Alla som var inne i affären ville titta på dem och beundra och på vägen ut höll högste chefen upp dörren för oss och log.

Väl inne i bilen frågade jag Andy vad han tyckte. ”Ja de är väl okej. Safirerna är lite för små och svarta kanske.” Men han verkade inte tycka det var någon big deal. Enligt honom var ringarna ändå relativt billiga. Jag som tyckte de var tämligen dyra, åtminstone tillräckligt för att vara snyggare än så här. En axelryckning och ett ”meh” räckte för honom som kommentar.

Som plåster på såren gick vi till en annan affär för att hämta ut lite gratissaker. Vi har fått många olika gåvor och användbara rabatter sedan vi beställde brudklänningen hos David’s Bridal. Mycket trevligt. 🙂

Grannen intill, de som har en äcklig, skällig hund, har haft för sig skumma saker i trädgården på senaste tiden. Idag hade de plötsligt några gubbar där som fällde det stora trädet mitt på tomten. Kort därefter ringde de på vår dörr för att berätta att de ska sätta in en pool. ”Trädet har blivit angripet av myror, så då tänkte vi: Vad ska vi göra med den tomma platsen? Jaa, vi bygger en pool!” Fin logik där… Ett resonemang som kommer att kosta 60.000 dollar. Inte så dyrt för en pool kanske, men ändå rätt mycket pengar. Kul förresten att äntligen få se granntanten som jag hört så mycket om. Andy har kallat henne ”white trash” och snabbt tillagt att ”så får man egentligen inte säga om människor”. En ganska robust kvinna, ”She looks like she could fuck you up in bar fight,” som Andy beskrev henne.

Nu var picknickkorgen färdigpackad och vi skulle bege oss till NUDISTSTRANDEN!
Detta får ni höra mer om i nästa inlägg! Samma tid, samma blogg, samma fjant som skriver.

vigselring safirer

Ursäkta herr Smed, men nös du med lödkolven i hand eller?

 

 

27a

Annonser