Sjukt tacksamt att ha en liten pool på tomten ju. Man kan sitta i en bekväm stol och glo på när ungarna leker själva. Det enda man behöver göra är att säga till dem när de skvätter i den andres ögon eller tar varandras leksaker. Passade bra idag när Andy hade migrän och var alldeles rödsprängd i blicken. Men det blev bättre sen och då kunde man till och med ta en stänkare och lite gazpacho. När barn och vuxna lever i harmoni, skulle man kunna säga.

Gazpacho piña colada

Gazpacho och piña colada, botar huvudvärken på ett kick.

Efter tvillingarnas middagsvila hade jag ett kul förslag. ”Kom så åker vi till Zilker Park och har kakpicknick!” ”Men det är så vaaaaarmt! I’m the heat miser, remember?” klagade Andy. ”Jamen ta på dig sexiga kläder då, så blir det svalare!” försökte jag. Jaja, lite vågat att åka på utflykt med någon som precis har hämtat sig från ett migränanfall, men ändå.

Har ni också märkt att ”park” inte riktigt betyder park på engelska? Märkligt språk det där. Vad vi kom fram till var ett stort fält med stora elledningar och några få träd. Nu kunde ungarna (inklusive Mike) springa av sig lite, så bra. Leka apport med en boll typ.

Kakorna och kexen glufsade de i sig som hungriga asätare. Bara tryckte in fler och fler i en redan proppfull mun. Andy blev orolig att de skulle få en blodsockerchock eftersom de bara åt kakor utan någonting annat. Detta får aldrig ske igen, haha. ”C is for cookie, it’s good enough for me.”

Zilker park Austin

Kuta unge! Bli trött!

 

4m

Annonser