Så bar det av till San Francisco igen. Huvudattraktionen var en stor teknikmässa samt massor av stora jobbmöten. Men kvällarna skulle tydligen vara fria.

Precis några minuter innan vi åkte till flygplatsen hittade jag en skorpion under kattlådan. Det var en liten rackare, tyckte jag. STOR! tyckte Andy. (Jag är grek och har sett värre.) Så vi höll på att bli försenade bara för det.

Coolt att det finns Salt Lick Barbecue på flygplatsen! Men jobbigt att äta grillad kyckling med plastbestick på planet. Texasbaserade South West Airlines är förresten riktigt roliga. Förra gången när Andy åkte själv hade en av flygvärdinnorna plötsligt börjat sjunga i högtalarna. ”I love you, You love me, Marry one of us and you’ll fly for free! Hej, vi är fyra tjejer här som fortfarande är singel. Vi letar efter en dejt, så kontakta oss efter flighten om ni vill gå ut med oss.” Undrar om de fick något napp. 🙂 Ibland under säkerhetsinstruktionerna har de sagt: ”If you were born under a rock and you’ve never seen a seatbelt before, here’s how you put it on.” Och när vi väntade vid gaten: ”Vi söker Jim Smith, John Brown och Spongebob Squarepants. Var vänliga kom omgående till gate 24!”

Arizona flyg

Det är alltid så häftig utsikt från planet när man åker den här rutten.

Denna gång blev det hotellet Westin Market Street. Så fort vi kom fram åt vi självklart på thaikrog, det är ju tradition vettja.

Osha Thai restaurant San Francisco

Osha Thai Restaurant.

 

31m

Annonser