En hemsk upptäckt gjordes denna morgon – katterna var nästan helt utan mat. Bara små smulor i skålen och ett ledset ”Meow?” från ett mörkt hörn. Vi människor i det här huset hittar alltid något att knapra på, här finns nog med mat för att klara sig under en kortare apokalyps (vänta ett tag, kan man säga så?). Men att djur ska behöva svälta, det funkar ju inte.

Nu är det så här, som på så många andra platser i USA, att har man ingen bil eller körkort så tar man sig inte längre än till toaletten. Andy hade inte tid att köra någonstans eftersom det var galet mycket att göra på jobbet. Tur att man håller ögonen öppna. I lokaltidningen stod det nyligen om Instacart – en tjänst där man kan beställa matvaror över Internet och få dem levererade till dörren. Man får en personal shopper som går till valfri mataffär och plockar ens favoriter. Det mesta hade de faktiskt, till och med grillspett i metall. Det tog ett tag att figure everything out och naturligtvis är allting något dyrare (ungefär 1 – 2 dollar per vara). Leveranskostnad tillkommer också. Men annars funkade det klockrent. Förutom att tacokryddmix ersattes med salsakryddor och i stället för Fuji-äpplen fick vi äppeljuice (vad är logiken bakom detta?).

Inte en lyx man kan unna sig varje vecka, men vid en nödsituation så.

(Instacart finns även i Seattle, Chicago, San Francisco, Atlanta m.fl. städer, tänkte att någon kanske var intresserad.)

 

Ragdollkatt

”När kommer min Purina ONE Smartblend med hårbollsformula?”

Ragdoll katt

På jakt efter en sådan här kanske: 

Ödla

Mat för Måns.

 

 

18j

Annonser