Mer shopping! Kan knappt räkna alla malls vi var i. Bland annat Arboretum som ligger i närheten av ankdammen. Dit blev vi körda när Andy skulle gå på anställningsintervju för att försöka få ett nytt jobb. På morgonen hade han inte kunnat hitta någon slips som passade. Han hade inga enfärgade. Så då tog morsan och köpte en slips i present till honom på Kohl’s. Förresten, Kohl’s hade rea!!! Fantastiskt va? Det där var ironi. Vi skojar alltid om det när man ser någon annons i lokaltidningen – ”Oh my god, Kohl’s is having a sale!” Kohl’s har fan ALLTID sale. Samma sak inne på Ann Taylor. Fast där skyltar de inte med rean utan den kommer som en glad överraskning när man ska betala. ”Vill du betala 50 dollar eller 25?” skrattade tanten i kassan. Man blir jämt på gott humör av att shoppa i det här landet som sagt.

hundar i väskor

Nu vet vi var alla löjliga grejer i bonusrummet kommer ifrån…

Det var en regnig, kall dag och man påminns återigen om att ingenting i USA är gjort för fotgängare. Man kan knappt gå mellan de olika affärerna utan det är meningen att man ska köra bil för att komma över till nästa lilla shop som man visserligen ser, men inte kan ta sig till. Skitbra om man är Pegasus.

Det här var första gången vi gick in på Ulta också, en make-upaffär alltså. Yikes vad personalen var sminkad! Tydligen är det inne nu att ljusa upp fejan som en galning så att man ser ut som om man har nysit i en askkopp. Skitsnyggt… eeeeh. En tjej kom in på anställningsintervju med lämnade stället lika snabbt. Hon fick väl inte jobbet för att hon inte var tillräckligt spacklad.

Sedan måste man ju köpa meducin när man är i USA, glöm aldrig det. De mest galna grejer är receptfria, saker som man i Sverige har förbjudit helt och hållet sedan länge (t.ex. DXM). Men för att kunna köpa Sudafed (avsvällande) måste man legitimera sig eftersom man kan göra metatjack av tabletterna.

Walmart stod också på morsans önskelista. Där köpte hon dynor till våra solstolar. Amerikaner sitter ju aldrig ute i det fina vädret så Andy hade inga. Där passade hon också på att förundras över att man säljer akvarium och diverse skjutjärn mitt bland all mat och playdoh.

shotgun news

Den här blaskan måste man ju börja prenumerera på!

Gun section walmart

”Gun accessories” står det på skylten. Nåja, de verkar i alla fall vara mest intresserade av jakt.

 

Till middag, hemköpt från Five Guys, flottigt goda burgare och potatisskalen kvar på pommesen. Gratis jordnötter.

Five guys

Och så var det dags för det dagliga fikabrödet. Cheesecake factory, det är där Penny, servitrisen i Big Bang Theory jobbar. Men hon var inte där idag.

cheesecake factory

 

cheesecake

Den här cheesecaken var larvigt god.

 

 

 

3f 15

Annonser