Här i Texas gör vi allt för att slippa trafiken. En stor nackdel med att bo här är att avstånden är enorma och att det tar minst en halvtimme att ta sig någonstans. Då är det bra att det finns en massa DIY-lösningar! Senaste inköpet: En flowbee!

Det är en hårklippargrunka som man kopplar till dammsugaren. Mät bara upp hur mycket du vill klippa och studsa den långsamt över huvudet. Voilà! Ny gratis frippa på en kvart och inga irriterande hårstrån som klistrar sig fast på kroppen (allt sugs ju in i dammsugaren).

flowbee cat

Latmask! Klipp dig och skaffa dig ett jobb!

På Amazon och Youtube kan man läsa två sorters kommentarer. En kategori människor som är helt frälsta Flowbee-fans och en annan grupp som garvar hånfullt. ”Dammsuga upp håret, aaa, det funkar sääkert!” Vi sällar oss numera till den förra gruppen – Flowbee är helt enkelt en makalös manick!

Men naturligtvis fungerar den inte till hårdrockslångt hår som undertecknad har. Jag får vackert vänta tills min mamma kommer hit och kör en sekatör genom mitt barr. Så länge klipper vi både barn och make (och kissekatter…?).

flowbee kids

En grej jag gillar med amerikaner är att de är så förtjusta i enkla, snabba lösningar som gör livet lättare.

flowbee hair

Enda felet är att den låter som en enorm mygga med jetmotor. 

flowbee cat

”Slagits med gräsklipparen?” brukade vara en retsam kommentar som man kunde få när man varit hos en kratta till frisör.

 

 

Annonser