I onsdags utövade vi De Tre Magiska P:na – Popcorn, Pizza och Politik.

Vi gick helt enkelt på matbion Alamo Drafthouse och såg debatten mellan ni-vet-vilka. Bara för att klargöra: Vi är Hillaryfans. The Donald är en jävla tomte.

För ett tag sen under en grillfest började en hätsk diskussion mellan Andy och hans mamma som hejar på Trump. Vi fattar det som att många republikaner röstar på Trump enbart för att han kommer att välja in andra GOP:are i Supreme Court.

Det visade sig att resten av bion också var anhängare av Clinton. Man kunde trott att det var en komedi man såg för gapskratten haglade när Trump levererade sina Twitter-liknande argument. Full av skit som vanligt. En kille i publiken började säga ”Wrong!” med basröst och alla garvade igen.

Mest upprörda verkade kommentatorerna och tidningarna vara över att Trump inte ville acceptera en eventuell förlust. Det anses odemokratiskt. Men enligt honom är ju allt riggat. Inget kan ju vara hans fel? Precis som hans väljare som är missnöjda med allt. De kan bara klaga.

Hillary ställde en intressant fråga: Exakt NÄR var Amerika great? Du har ju gnällt i flera decennier!

image

Snarare det…

image image

Trump blåste liv i ett gammalt adverb som faktiskt är korrekt engelska: Bigly.

image

Donald sa att ingen respekterar kvinnor så mycket som han… för att i nästa andetag muttra i micken: ”Such a nasty woman!” om Hillary.

image

image

Hillary var piffig i Ralph Lauren.

Annonser