Halloween i Texas.

Fördelar:
Man behöver inte frysa rumpan av sig.
Godisarna är extra stora.

Nackdelar:
Chokladen smälter.
Man blir blöt av svett under Halloweenkostymerna.

Det började på lördagen när vi tog ungarna till parken. Stor fest som vi inte hade en aning om! Kollade telefonen och ja, mycket riktigt, det var husägarföreningens party och vi var bjudna.

Spökbowling, kostymtävling och djuruppvisning. Och någon hade lagt ut en Lure Module i parkens Pokéstop. Oförglömligt. 🙂

image

Frankensteins pumpa, en vinnare?

image

Sköldpaddan Rocky fick nya beundrare.

image

image

Så på måndagen var tiden inne för det årliga Trick or Treat. Jag och Andy var utklädda till kanin med svarta spetsöron respektive ängel. Barnen var Transformers, fast det enda de transformerades till var trafikfaror som girigt rusade rakt ut i gatan. Men vem skulle inte riskera livet för en hel pumpa full av (en sås av) godis? Man ser massa roliga grannar också, helt plötsligt möter man ett stort bacon.

Hemma ringde en massa små sötisar på dörren medan det självspelande pianot plonkade skräckfilmsmusik. Förra året hade jag precis plockat upp en kattbaja från golvet när det ringde på dörren. Jag var tvungen att välja mellan att ignorera de stackars godishungriga barnen eller dela ut karameller med en besmittad hand… Sedan gav våra ungar bort typ hela skålen till den första grupp som plingade på och panik uppstod. Men eftersom Halloween var en måndag i år var det nästan lite tråkigt dött.

I år var sista gången vi får uppleva exakt den här typen av Bus eller Godis. Jag ska berätta varför i ett senare inlägg!

image

Iiiiiiiiih en hoppspindel!

image

Och här är han som vart biten av hoppspindeln.

image

image

 

 

Annonser